clicker ارسال شده در دی 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 یک روش فوق العاده برای کاهش latency در کانتر آیا همیشه توی کانتر latency بالایی دارید آیا به خاطر لگ همیشه در بازی کشته میشید آیا به خاطر لگ نمیتوانید امتیاز زیادی بگیرید پس این راه را امتحان کنید من یک زمانی latency خیلی زیادی داشتم در حد 250-300 ولی با به کار گیری این روش لتنسی من به 28 کاهش پیدا کرده روش نصب: اول فایل زیر را دانلود کنید download بعد فایل زیپ را از حالت فشرده خارج کنید فایل را درون فولدر کانتر بریزید مثلا (C:\Program Files\Counter Strike - 1.6\cstrike) بعد وارد بازی بشوید کلید ~ را بزنید تا کنسول باز شود در کنسول بنویسید exec ping.cfg و enter بزنید با latency پایین از بازی لذت ببرید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRANI ارسال شده در دی 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 لاتنسی کم میشه اما .پینگ نه .منم از این کانفیگا استفاده میکنم که باعث میشه تیر نخوره یا مثلا تو بازی 1 ثانیه لگ بشی :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
clicker ارسال شده در دی 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 یعنی این بدرد نمیخوره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRANI ارسال شده در دی 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 لگ کمتر میشه اما وقتی لگ بشی 1 ثانیه 2 ثانیه ول نمیکنه .مال من همینجوره دگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در دی 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 درود پینگ اصلا به این کانفینگ ها ربطی نداره و اصلا نمیشه پینگ رو تغییر داد و استفاده از این کانفینگ ها با عث میشه که تیر خوب اصبت نکنه و لگ بشه پیرو حرف داداش گلم ایرانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در دی 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 25، 2014 این سی اف جی برای این است که اگر تنظیمات کانتر به هم خورد استفاده کنید و بعد کانتر ریست یا سی اف جی خودتون استفاده کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sarir ارسال شده در دی 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 2014 دوست عزیز ... این نوع cfg مقدار پهنای باند ارسالی و دریافتی به سرور رو کم میکنه و نتایجی که شما ملاحضه میکنید لتنسی (تاخیر) کم در بازی است . به هیچ وجه این CFG پیشنهاد نمیشه . بهتره از کانفیگ اصلی خود کانتر استفاده کنید ک باعث لگ و کاهش سرعت نشود ... (cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , rate 25000 ) لتنسی اصلی شما با این تنظیمات نمایان میشه ک تا حدودی نذدیک به پینگ شما ب پارسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده