Mehdi ارسال شده در بهمن 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2014 سرور نایف http://up.pars-strike.ir/images/jr6o4bt2lh360j7t1o64.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در بهمن 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2014 من بیشتر سرور نایف میرم چون wo no ni و میلاد و مهران و rrrr وادمین نیکلاس و محمدرضا و dddd و توماس و امید و ... دوستام هستند در کل دوست تو سرور نایف زیاد دارم با اینکه تفریحی رفتم ولی رنک 18 شدم یه چند روزی به دلیل مشکل مانتیور نبودم به دلایلی دیگه کمتر میام . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad flash ارسال شده در بهمن 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2014 این ماهم اول شدم مرسی از مهدی و محمدرضا و ...ایشالا این ماه...:nagoo mfef (11): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Nicolas ارسال شده در بهمن 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 26، 2014 من بیشتر سرور نایف میرم چون wo no ni و میلاد و مهران و rrrr وادمین نیکلاس و محمدرضا و dddd و توماس و امید و ... دوستام هستند در کل دوست تو سرور نایف زیاد دارم با اینکه تفریحی رفتم ولی رنک 18 شدم یه چند روزی به دلیل مشکل مانتیور نبودم به دلایلی دیگه کمتر میام . خوش حالم که در سرور نایف جوی دوستانه بوجود آمده و خیلی از افراد نیز مانند من حاضر نیستن که همچین سروری را از دست بدن و امید وارم این دوستی ها ادامه یابد و احترام ها هم همچنین تا جوی خوب و جذاب تری در این سرور خارق العاده داشته باشیم .... با آرزوی توفیق شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده