Nicolas ارسال شده در اسفند 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2014 سلام دوستان و خسته نباشید... دوستان امروز یک ویدویی رو از بازی بتل فیلد 2 ( آنلاین) رو براتون آماده کردم که در آن میتوان همکاری ، دقت و تجربه وکارگروهی و حرفه ای بودن رو ببینید... اگر تا به حال فکر میکردید که نمیتوان یک جت جنگنده رو با تانک زد باید بگم که سخت در اشتباه بودید چون در این ویدیوی زیر که توصیه میکنم حتما دانلودش کنید میبینید که امکان پذیره ! ( در حدود 5 مگابایت ) این رو هم بگم که این کلیپ بازی من نیست بلکه پلیرهای این بازی خارجی هستن... بگذارید زیاد توضیح ندم و خود شاهد این کیلیپ عجیب باشید http://up.pars-strike.ir/images/x4jj0vkikwuz9b2u2eil.png 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در اسفند 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 سلام انگار ویدیوت مشکل داره هی از اول میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Nicolas ارسال شده در اسفند 2، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 دوست عزیز ویدیو تست شده و سالم است شما در کجای آن مشکل دارید !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در اسفند 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 منم مشکل دارم نمیتونم ببینم عکس اول که میاد گیر میکنه و تا آخر میمونه و فقط جلو میره فیلم با صدا نصف و نیمه :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در اسفند 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 برادر دانلود کردم مگه اولش توش تانک نیست , بعد دستش چاشنی بمب و موشک جت میاد و میره و اسم شما هی بعنوان ادیتور میاد? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Nicolas ارسال شده در اسفند 2، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 مشکل از مدیا پلیر شماست ! یعنی این ویدیو طوری تنظیم شده که با مدیا پلیر k_Lite نمایش خوبی رو میده ! ولی به هرحال ویدیو رو ویرایش میکنم ،، ممنون از اطلاع رسانی شما... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در اسفند 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 خوب پس مشکل از ما نیست , مشکل از کلیپه اوکی درست کردی بزار حال کنیم :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Nicolas ارسال شده در اسفند 2، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 2، 2014 لینک دانلود اصلاح شد ... حجم فایل دانلود کاهش یافت ... (5 مگابایت ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .