NaViReZa ارسال شده در خرداد 31، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 2014 با عرض سلام خدمت همه دوستان چند تا نکته میخواستم بگم شاید کمک کنه 1 تو هر مپی که بازی میکنید سعی کنید جاهایی رو پیدا کنید که بقیه بهش توجه نمیکنن و اونجا وایسید و راحت کیل بگیرید مثلا توی dd2 در a پشت جعبرو همه نگاه میکنن سعی کنید اینجا ها قایم نشید 2 سعی کنید با یه تفنگ بازی کنید تا همه قابلیتاشو یاد بگیرید مثلا با کلاش تک تک یا دوتا دوتا باید تیر زد و با m4 تک تک یا سه تا سه تا باید تیر زد 3 دوستان میدونید که همه میخوان یه اسنایپره حرفه ای شن اولین نکته رو که همه میدونن (وقتی میخواید تیر بزنید تکون نخورید) سعی کنید و با بات بازی کنید و به حای اینکه طرف تکون میخوره شما هم تکون بخوریدو تیر بزنید وایسید و نشونه رو تکون بدیدو بزنید) 4 حتما اموزشای heaton که تو اینترنت هستو ببینید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در خرداد 31، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 2014 کجایه اینترنت هست آدرس بده و لینکشو بزار من و بقیه دوستان بریم نگاه کنیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در تیر 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 2014 دوست عزیز اینجا بخش مشکلات و پاسخ به سوالات هستش برای اموزش به بخش مقالات و اموزش ها برید http://forum.pars-strike.ir/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7--19 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در تیر 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 2014 من پیدا نکردم الکی نگو چمپیون . من هر چی قسمت مقالات میرم پیدا نمکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jozef ارسال شده در تیر 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 ولی اگه تمرین *** لطفا ادب را رعایت کنید (اخطار خودکار) ***میتونی در حال حرکت نشونه رو رو دشمن نگه داری و تیر بزنی مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده