Ruthless ارسال شده در تیر 5، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2015 سلام . من بازی و پچ کامل رو از سایت شما دانلود کردم تمام مراحل و انجام دادم ولی به هیچ سروری وصل نشد.. آنتی چیت هم نصبه . تو کنسول هم آی پی هم دادم 3 بار تلاش به کانکت میزنه بعدش failed میده اگه راهی هست لطفا بگید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در تیر 5، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2015 درود مودم را خاموش کنید بعد 5 دقیقه روشن کنید احتمالا کانکت میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ruthless ارسال شده در تیر 5، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2015 درود بر شما . این راه هم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HitmanProhit ارسال شده در تیر 5، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2015 کانترتون چیه؟ اگه warzone و یا long horn هست کلا پاکش کنید و از اول نصب کنید این بار پچ رو نصب نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ruthless ارسال شده در تیر 5، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2015 کانترم مال سایه خودتونه . warzone هم دارم ولی تو سرور ایران نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .