bluewolf ارسال شده در تیر 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 2015 سلام من sxe 15.2 fix4 رو دارم ولی وقتی counter رو ران میکنم sxe inject نمیکنه یه راست بازی اجرا میشه لطفااااا سریع کمک کنین!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ehsaan ارسال شده در تیر 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 12، 2015 اگه از ویندوز 7 یا بالاتر استفاده میکنید، Run As Administrator رو با راست کلیک کردن روی sXe موقع اجرا، انتخاب کنید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bluewolf ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2015 من اینکارو خیلی وقت پیش کردم ولی مثل اینکه sxe فقط رویه hl.exe inject میشه ولی این counter من از رویه ucp run میشه!!!! کاری نمیشه کرد رویه ucp خودشو inject کنه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ehsaan ارسال شده در تیر 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2015 دوست عزیز، UCP خودش یه آنتی چیت جدا هست مثل sXe، به همین خاطر هست که sXe اینجکت نمیکنه. شما باید همون فایل اصلی رو اجرا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MasteRCS ارسال شده در تیر 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2015 به این پست برو http://pars-strike.ir/sxei.html اگر ویندوزت 8.1 است نسخه Enterprice 64bit و آخرین ورژن و آپدیت ها راداشته باشد ( البته من این کارو کردم جواب داد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MaRkeLOFF ارسال شده در تیر 13، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2015 دوست عزیز ucp رو که مزینین sxe فایلی به نام ucp.exe رو انالیز میکنه میبینه hl.exe نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .