NaviAlireza ارسال شده در مهر 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام اقا یه 1 ماهی میشه ک چت های سرور مشکلاتی پیدا کرده مثلا یه وقتایی چت هیشکی معلووم نیس یا بعضی وقتا چت خودمونو نمیتونیم ببینیم اگه این مشکل از خودمونو لطفا راه حلشو بگید تا بر طرف شه اگرم مشکل از سرور هست اگه میشه لطفا حلش کنید.خیلییییییییییییییییی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در مهر 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام این مشکل می تواند از کانتر شما پچ نامعتبر و یا کانفیگی که استفاده می کنید باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaviAlireza ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 اخه فقط من نیستم خیلیارو دیدم ک اینجووری شدن مثلا همین امروز mimijack اینطوری شده بود cfg ک ندارم و کانتر ام هم معتبر عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در مهر 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 اخه فقط من نیستم خیلیارو دیدم ک اینجووری شدن مثلا همین امروز mimijack اینطوری شده بود cfg ک ندارم و کانتر ام هم معتبر عه بله بعضی از بازیکن ها این مشکل را داشتند و برطرف شده شما از کانتر سایت یا warzone استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bloodywolf ارسال شده در مهر 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 منم این مشکلو قبلا داشتم..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaviAlireza ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 اره من وار زون دارم هنو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در مهر 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2015 شما یکبار کانتر و ضد تقلب خودتون رو ببندید و دوباره اجرا کنید، سپس وارد سرور شوید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه. اگر مشکل حل نشد، سیستم خودتون رو یکبار ریست کنید. اگر باز هم مشکل پا بر جا بود، یکبار سیستم خودتون رو ریست و مودم رو خاموش و روشن کنید. 100% مشکل حل خواهد شد. پیروز باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در مهر 9، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2015 راه حل این مشکل بسیار سادست هر وقت چت نداشتین cs و sxe رو ببندید دوباره باز کنید مشکل 99% حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .