IRAN ارسال شده در مهر 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2015 سلام من امروز تو یکی از سرورا بودم که به این مشکل برخوردم یه دفه دیدم فاماس تند تند حالت تیر اندازیش سه تیر میشه باز اتو میشه و هرکاری که میکنم درست نمیشه انگار دستو رو کلیک راست نگه داشتی (تو همه ی سرورا اینجوری میشه)میشه گفت مثل مشکل ایشونه:http://forum.pars-strike.ir/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%D8%AE%D8%B4%D8%A7%D8%A8--3071 ولی برای من هر دوتاشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در مهر 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2015 شما این کد رو داخل کنسول بزنید. مشکل حل میشه. کد : -attack 2 نکته : "-" قبل از تمام کاراکتر هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AsuS ارسال شده در مهر 26، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2015 دوست عزیز وقتی که اسلحه گیر کرد (به خصوص در سرور مولتی مد زیاد اینجوری میشه) attack- را در کنسول تایپ کرده ! با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .