jalal ارسال شده در تیر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 2014 http://uplod.ir/qotdg1gwjq4i/sXe_Injected.txt.htm آقا تا العان به خوبی و خوشی بازی میکردم ولی از امروز صبح میره تو بازی ولی بعد از دوسه مرحله بازی کردن ارور میده خارج میشه لطفا اساتید راهنمایی کنن 1- کانتر تو درایو ویندوز نیست 2 - SXE تو محل \یش فرض هست 3 - ویندوز ۸ هست آنتی ویروس رو کلا \اک کردم مشکل حل نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در تیر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 2014 سلام دوست عزیز امروز شما سه بار توسط سرور کیک شدین علتش هم پینگ بالا زده سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jalal ارسال شده در تیر 24، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 2014 دستت درد نکنه ادمین عزیز اما پینگ بالا یعنی چی و چطور اشکال رو بر طرف کنم در ضمن اکثر مواقع که کامپیوتر رو خاموش و روشن می کنم دوباره باید patch رو نصب کنم با این که انتی ویروس رو هم پاک کردم ؟؟؟؟؟ ولی تا دوباره patch رو نصب نکم و یه بار دیگه سیستم رو ریست نکم sxe اکی نمیشه در این مورد هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در تیر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 24، 2014 پینگ به سرعت اینترنت بستگی داره اکثر موقع ها خوبه ممکن یه روز هم بالا بره شما صبر کنید تا خودش بیاد به حالت نرمال . در رابطه ی سوال دومتون من اطلاعاتم کامل نیست صبر کنید تا مدیرکل راهنماییتون کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jalal ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 2014 آقا العان چن روز میگذره ولی من هنوز این مشکل رو دارم یک راه چاره ای پیشنهاد بدین اگر به شرکتی که ازش اینترنت می گیرم بزنگم نمی تونن اکی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در تیر 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 2014 آقا تا العان به خوبی و خوشی بازی میکردم ولی از امروز صبح میره تو بازی ولی بعد از دوسه مرحله بازی کردن ارور میده خارج میشه لطفا اساتید راهنمایی کنن 1- کانتر تو درایو ویندوز نیست 2 - SXE تو محل \یش فرض هست 3 - ویندوز ۸ هست آنتی ویروس رو کلا \اک کردم مشکل حل نشد سلام برای مشکل پینگ این موضوع را بخوانید در مورد ارور آنتی چیت هم آن را در حالت run az administrator باز کنید ویک انتی ویرس خوب بر روی سیستم نصب کنید احتمال دارد این مشکل به دلیل وجود ویروس هم باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .