shahriyar ارسال شده در مهر 31، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2015 من تا دیروز کانترم سالم بود هیچ کاریم باش نکردم امروز هرچی سعی کردم وارد سرورا بشم تا میاد وارد بشه از بازی میپره بیرون کانترمو پاک کردم از اول نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد :huh: پچ کانترم نصبه مشکل از کجاست لطفا کمکم نید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در مهر 31، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2015 سلام. چه اروری میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmirrezASe7eN ارسال شده در مهر 31، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2015 ببین چی مینویسه بعدم به احتمال زیاد یا بن شدید یا sXe Injected رو قبل از اجرای بازی، باز و Minimized نکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriyar ارسال شده در مهر 31، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 31، 2015 هیچی نمینویسه اصن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriyar ارسال شده در آبان 2، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2015 از جایه دیگه پرسیدم گفتن ویروسی شده اسکن کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .