shahab ارسال شده در تیر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 1. Cs[sh]a[ha]b 2. new 3. champion 4.jocker 5.GSG_9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Evil ارسال شده در تیر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 Fek konam shahab نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab ارسال شده در تیر 26، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 اویل جان عزیزم قربونت برم اینجا که نگو تو نظرسنچی بگو :| راسی خیلی اقایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab ارسال شده در تیر 26، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 new به خودش رای میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در تیر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 من که awp مرد هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poya45 ارسال شده در تیر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 2014 زن که من ندیدم تو این چند ساله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_met ارسال شده در تیر 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 2014 راسشو بخوایید ادمینا awpخوب نمیزنن همش خط بازیکنای دیه بهتر میزنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در تیر 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 2014 به جز ممد بقیه ادمینا نوین به قوله راکی awp هم سنگینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran1 ارسال شده در مهر 23، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 23، 2014 ادمینا اکثرا نوبن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DizZeRT ارسال شده در مهر 24، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 24، 2014 فقط خطن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 چه جالب!!!! این جا نظر سنجی هست یا توهین به ادمینا؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 اگه میگید ادمینا نوبن بیاید سرور awp -awp-india ببینم کدومتون فست میزنید که میگید ما نوبیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 عزيز جان اون بالا نوشته public سرورaim كلا بحثش جداست شما تو aim همه awp دارين از فلش هم خبري نيست از مپdd2 همخبري ني. شما توانايي هاتو توpub به نمايش بزار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 عزیزی که میگی ادمینا نوبن الان خودت خیلی پرویی اگه خیلی ادعات میشه آی پی بده ی دس اسنایپ بزنیم بینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mauler ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 hamin0 kaM daShtiM ShahaB shakh She :-j نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahab ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 اولا من شاخ نیستم چون *** لطفا ادب را رعایت کنید (اخطار خودکار) *** نیستم ( بقول دوست عزیزمون) mauler اینم به زور نوشتم آخه نوبچه من تورو کجای خودم جا بدم؟! من از اولشم یه شاخی بودم که نشکن بود ( نه از اون نوعشا *** لطفا ادب را رعایت کنید (اخطار خودکار) ***و نمیگم=)) ) البته برای بعضیا... اصن ختم کلام من نوب تو پرو راسی از محرومیت تازه درومدی زیاد به خودت فشار نیار دوباره محروم شی :X نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir killer ارسال شده در مهر 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 25، 2014 اخه نوووووووووووب چرا انقدر به خودت فشار میاری باهاش 1 ب 1 بزن اخه تو اسنایپر بلدی تو پابلیک که ...دی (.... سانسوره : ) برو با بزرگترت بیا عموووو دیگه به داش شهاب من توهین نکن افرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در مهر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2014 فلن فارسی تایپ کن در جواب دوستمون ٬ من حوصله دست سیو ندارم شما به من awpبده ببینیم چند مرده حلاجیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در مهر 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 26، 2014 عزيزان همه تو پابليك awp ندارن نويسنده اين پست هم نوشته بهتر ادمين awpزن پابليك اگه شما 1vs1 بلدي به ما مربوط نيست. ليست ادمينا رو بهتره به روز كنيد . الان بهترين awp زن f22 هست بين ادمينا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .