Ghezelbash ارسال شده در آبان 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 2015 سلام میشه بگین چطور میتونم خطوط نشونه رو بهم نزدیکتر کنم ؟؟ تو تنظیماته خوده cs نشونه فاصلش کم نمیشه فقط خطوطش ریز میشن مثل این: i - - i من اینجوری میخوام: سایز کوچیک تره این i --- --- i البته تقریبا :nagoo mfef (11): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در آبان 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 2015 نفهمیدم چی گفتی ولی برای کوچیک کردن : Cl_lw 2 +duck Cl_lw 0 -Duck مثبت منفیش اولهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SiAvAsH_nEkAIIII ارسال شده در آبان 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 2015 جلال جون بد کدایی ک همشهریم گفت هم اینو بزن Cl_crosssize 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ghezelbash ارسال شده در آبان 23، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 2015 نمیشه داداش کوچیک نمیشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SiAvAsH_nEkAIIII ارسال شده در آبان 23، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 2015 Cl_lw1 +duck Cl_lw0 -duck Cl_crossize 1 ببین دادا این آخریو مطمون نیستم درست مینویسم .. کدهارو کپی نکن خودت بنویس .. فدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sardar ارسال شده در دی 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 27، 2015 ماله من اینقدریه http://up.pars-strike.ir/images/z471ces4f6w5ikw9ak.jpg اینو امتحان کن cl_dynamiccrosshair 0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .