Atamehr ارسال شده در آذر 11، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 11، 2015 سلام خسته نباشین همونطور که میدونید حجم آواتار باید کمتر از 150kb باشه. من یه آواتار دارم حجمش 175 kb با چه روشی میتونم اونو قرار بدم یا حجمشو کم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza89 ارسال شده در آذر 11، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 11، 2015 سلام. یا اندازشو کوچیکتر کن یا با فتوشاپمیتونی درستش کنی سلام .یا اندازه عکسو کوچکتر کن یا با فتوشاپ میشه حجم عکسو کم بکنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Atamehr ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 اندازه عکسو چجوزی کوچیک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SBSobhan ارسال شده در آذر 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 تغيير فرمت مي تونه كمك كنه فكر كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Atamehr ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 فرمتشو از window photo viewerبگیر تا فرمت paint عوض میکنم حجمش کم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmirrezASe7eN ارسال شده در آذر 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 ببین فرمتش PNG نباشه اگه PNG بود باید به JPG تغییرش بدی واسه اینکار وارد کنش به برنامه paint بعد Save as رو بزن و توی قسمت فرمت گزینه JPG رو انتخاب کن. ایشالا که مشکلت حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Atamehr ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 فرمتش jpeg که هست حجمش 175kb هست ولی با روشی که گفتین به png تبدیل کردم شد بالای 1meg البته شما گفتین به jpeg تبدیل کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KambiZ ارسال شده در آذر 12، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 اول ی paint باز کن عکسو بزار توش اون گوشه عکس یه فلش < اینجوری هست اون بگیر و کوچیکش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Atamehr ارسال شده در آذر 12، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 12، 2015 دوست عزیز مشکلم باکمک شما حل شد خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .