shayan1212 ارسال شده در بهمن 4، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2015 اقا سلام . من الان تو مولتی مود بودم بعدش کلید C رو زدم یهو نوشت YOU HAVE BEEN BANNED FOR 600 MIN:CHEAT :| لطفا رسیدگی کنید چرا اینجوری شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRAN ارسال شده در بهمن 4، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2015 یه سری دکمه ها هستن که که برای فعال کردن چیتای مختلفند اگه درست بگم یکیشم f4 این مشکل نیس این یه راهه که اون چیترایی که کم بلدند نتونن چیت استفاده کنن ولی راه های دیگه ای هم هستش که تعداد کسایی که میدونن کمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayan1212 ارسال شده در بهمن 4، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2015 خب من که چیت نزدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRAN ارسال شده در بهمن 4، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 4، 2015 خب من که چیت نزدم خب من که گفتم این دکمه ها برای چیت زدنه اگه چند بار بزنیشون هشدار میده بعد کیک و بعدش بنه و البته می تونید تو پیگیری بن از ادمین درخواست آن بن فوری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .