manbat ارسال شده در بهمن 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلام ببخشید من وین10 ریختم ، بعد 5 ماه لومدم کانتر بازی کنم 1. کانتر رو باز میکنم با آنتی چیت فعال نمیشه 2. اصلا کانکت نمیشه حتی بدون آنتی چیت همش ارور نت میده کانتر گو هم ریختم همینجوری بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRAN ارسال شده در بهمن 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2015 تا جایی که من میدونم هرکی 10 نصبیده نتونسته بدون مشکل کانتر بازی کنه به نظرم ویندوز قبلیتو نصب کن (که فکر نکنم به سادگی بشه چون یه جایی خوندم ماکروسافت یه جوری ویندوز 10 طراحی کرده که نشه ویندوزایه قبلیو نصبید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در بهمن 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلام sxe هیچ مشکی با ویندوز 10 نداره و تست شده برای رفع مشکلتون هم کانتر و هم sxe رو از حالت Run As Administrator اجرا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در بهمن 10، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلام ببخشید من وین10 ریختم ، بعد 5 ماه لومدم کانتر بازی کنم 1. کانتر رو باز میکنم با آنتی چیت فعال نمیشه 2. اصلا کانکت نمیشه حتی بدون آنتی چیت همش ارور نت میده کانتر گو هم ریختم همینجوری بود درود. دوست عزیز نرم افزار انتی چیت با ویندوز ۱۰ مشکلی نداره اما نمایندگی sxe در حال حاضر فعلا انتی چیت رو برای نسخه ۳۲ بیتی ویندوز ۱۰ ریلیز نکرده. تا جایی که من میدونم هرکی 10 نصبیده نتونسته بدون مشکل کانتر بازی کنه به نظرم ویندوز قبلیتو نصب کن (که فکر نکنم به سادگی بشه چون یه جایی خوندم ماکروسافت یه جوری ویندوز 10 طراحی کرده که نشه ویندوزایه قبلیو نصبید) درود. بنده هم روی کامپیوتر و هم روی موبایل ویندوز ۱۰ رو دارم و هیچ مشکلی هم نه با کانتر، و نه با نرم افزار ها و برنامه های قدیمی هم ندارم. درباره قسمت دوم کامنتتون هم باید بگم که: مایکروسافت به دنبال یکپارچه سازی تمام و کمال ویندوز ۱۰ میباشد و هیچ وقت دست به چنین اقدامی نمیزند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrCS ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 2016 ویندوز 10 هیچ مشکلی با کانتر نداره فقط مد نظر داشته باشید که یوزر اکسس کنترل uac نباید خاموش باشه و تو حالت پیشفرض بمونه من از وقتی ویندوز ده ریختم کل مشکلاتم با آنتی چیت حل شد ولی قبلش خیلی اذیت میکرد در پناه حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .