ho3ein ارسال شده در اسفند 7، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2015 سلام دوستان عزیز توی این کلیپ تیراندازی با ak47 رو با کمترین لرزش نشون میده شاید بیشتر دوستان قدیمی این روش رو بلد باشن بیشتر به درد تازه کار ها میخوره فقط یکم نیاز به تمرین داره (تا یک دقیقه ی اول کلیپ خوبه،دیدن بقیش چیز خاصی نداره) امیدوارم خوشتون بیاد [aparat=360,640]bdJ0R[/aparat] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza ارسال شده در اسفند 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2015 عالی بود یه جورایی نو ریکویل بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SBSobhan ارسال شده در اسفند 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2015 m4 رو هم ميزاريد كليپش رو لطفاً؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ho3ein ارسال شده در اسفند 8، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2015 واسه دانلود کلیپ m4 میتونید روی همین متن کلیک کنید تا به صفحه دانلود برید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
EMAD ارسال شده در اسفند 8، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2015 مرسی خیلی عالی بود تقریبا هیچ فرقی با نو ریکویل نداره_یه آن فک کردم طرف چیت زده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AmirrezASe7eN ارسال شده در اسفند 9، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 9، 2015 خیلی قشنگ بود اون burst fire رو خودم کشفیدم راستی اون چی بود exec کرد به مام بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SBSobhan ارسال شده در اسفند 9، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 9، 2015 خیلی قشنگ بود اون burst fire رو خودم کشفیدم راستی اون چی بود exec کرد به مام بدین script بود cfg نبود برا اينه كه موقع شليك crosshair بياد پايين خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده