1024MB ارسال شده در آذر 17، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 2016 [align=center]به نام خدا مهمان سری دوم صندلی داع khashimashi قوانین صندلی داغ : [align=right]1- مهمان هیچ اجباری به پاسخ دادن سوالات خصوصی را ندارد. 2- در هر پست 10 الی 50 سوال میتونید بپرسید.(کمتر از 10 سوال پرسیده شود کاربر اعتبار منفی دریافت میکند) 3- مهمان باید جواب سوالات را با رنگ مناسب و جلوی هر سوال جواب را بنویسد. 4- مدت زمان صندلی داغ تا شنبه هفته آینده میباشد.[/align] [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در آذر 17، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 2016 خوب خودم میخوام بسوزونمت خشی 1- اسم-پیشه-قصدت از دخول به ادمین شدن :| 2- چرا دیگه نایف نمیای؟ 3- دلیل پلی ندادن بچه ها چیه ؟ milad flash rrrrrr EMAD DaaDaa CHi 4- چجوری شد که یهو تو نایف پیشرفت کردی؟ 5- بهترین پلیر نایف در ایران ؟ :| 6- بهترین پلیر از نظر خودت تو سرورهای زیر کدومه؟ Knife Aim-Awp Public Gun Game Football bb Dr CTF 7- اولین دوستت تو پارس کی بود ؟ 8- تو نوبی یا حمید الیج ؟ 9- از بحث کانتر بیایم بیرون ؟ 10- باشه.10 تا از وسایل اتاقت رو بگو:| 12- شبا با چی میخوابی ؟ شلوارک یا ... 13- 11 کو ؟ :| 14- یه سوال از خودت بپرس و جواب بده 15- چرا علیرضا بای cs داد؟ 16- قرار بود سوال کانتر نپرسم:|تو چرا جواب دادی؟:| 17- چرا ممد gsg از رو نمیره؟ 18- یه جمله بساز علی کره- خیارشور- آدامس- ممد gsg- بلغارستان- شلغم- سنگ پا- :| 19- سوالات زیاد نشد ؟ 20- سووختی یا ادامه بدم؟ خدافس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khashimashi ارسال شده در آذر 17، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 17، 2016 خوب خودم میخوام بسوزونمت خشی 1- اسم-پیشه-قصدت از دخول به ادمین شدن :| خشایار ام چن سالی بود که نایف میومدم ادمین فعال زیاد نداشت ما ام ادمین شدیم 2- چرا دیگه نایف نمیای؟ با پینگ بالا نمیشه پلی داد بیشتر عصبی میشم..... 3- دلیل پلی ندادن بچه ها چیه ؟ milad flash سیستمش مشکل داره و کلا دیگه وقتش پره دانشگاه و بدن سازیو ..... rrrrrr خیلی خیلی کم دیده میشه تو سرور متچ یا پاب درگیره کارو زندگی......... EMAD فک میکنم wow پلی میکنه DaaDaa CHi خسته شده از شوخیای بیجا و....... 4- چجوری شد که یهو تو نایف پیشرفت کردی؟ استادای خوب (علیwo ai ni میلاد flash حمید rrrrrr) و تمرین زیاد 5- بهترین پلیر نایف در ایران ؟ :| wo ai ni ,rrrrrr , milad flash 6- بهترین پلیر از نظر خودت تو سرورهای زیر کدومه؟ knife wo ai ni,rrrrrr,milad flash,Emad قدیم ترا ام که خوب خیلیای دیگه هستن Aim-Awp BahmaN WoW,ladyshi,ali Mimijack Public pezhi professional Cs pM,ali Met ,Vahid ViranGar,feri [M]ofangi,ali Mimijack,maNga,BahmaN WoW Gun Game Mimey,HarD,Sami F0resT Football Ali Bigham MohammadReza,ali Mimijack, Amir F22, bb Mamad ZZ,Morteza Iri Dr Amir F22,Ali Mimijack, CTF Nicolas, Tomas , Ali Mimijack , 7- اولین دوستت تو پارس کی بود ؟ Wo ai ni,milad flash,rrrrrr 8- تو نوبی یا حمید الیج ؟ me 9- از بحث کانتر بیایم بیرون ؟ نمیدونم برا من فرقی نداره 10- باشه.10 تا از وسایل اتاقت رو بگو:| لباس.عطر.تخت.جن تا پتو.چن تا بالش.چیپس:|, لباس کاراته . مدالام . کتاب.کمد 12- شبا با چی میخوابی ؟ شلوارک یا ... لخت نه پیرن نه شرت :| 13- 11 کو ؟ :| تو جیب ممد جگوار :| 14- یه سوال از خودت بپرس و جواب بده چی شد که اومدی تو نایف؟ یه روز کلیک چپ موس ام شیکس دیدم نمیشه پاب پلی داد رو اوردم به dr و knf 15- چرا علیرضا بای cs داد؟ اخر هرکی باید بره سره زندگیش نمیشه تا اخر کانتر پلی کرد که..... 16- قرار بود سوال کانتر نپرسم:|تو چرا جواب دادی؟:| گفتم ک برا من فرق نمیکنه 17- چرا ممد gsg از رو نمیره؟ _________________________________ 18- یه جمله بساز علی کره- خیارشور- آدامس- ممد gsg- بلغارستان- شلغم- سنگ پا- :| ممد gsg از بلغارستان شلغم و ادامس و سنگ پا اورد علی کره همرو خورد یه خیارشورم روش :| - ببخشید دیگه 19- سوالات زیاد نشد ؟ nP 20- سووختی یا ادامه بدم؟ ادامه بده ولی من فینگلیش جواب میدم :| خدافس Tschüs 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .