Maeb ارسال شده در مرداد 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 2014 سلام . من میخوام عکسه آواتارم را عوض کنم ولی نمیدونم چه طوری ؟ یه مشکل دیگه; میگه عکسی که انتخاب کردی خیلی بزرگه و آپلود نمیشه .عکسی که میخوام جایگزین کنم در کامپیوترم ذخیره شده . چه بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali ارسال شده در مرداد 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 2014 سلام به همه . من میخوام عکسه آواتارم را عوض کنم ولی نمیدونم چه طوری ؟ یه مشکل دیگه; میگه عکسی که انتخاب کردی خیلی بزرگه و آپلود نمیشه .عکسی که میخوام جایگزین کنم در کامپیوترم ذخیره شده . چه بکنم؟ درود در قسمت تغییر آواتار در بخش کنترل پنل کاربری برو روی دکمه Browse کلیک کن توجه کنید که: حداکثر ابعاد برای آواتار: 250x250 پیکسل. حداکثر اندازه فایل آواتار 150 KB است. اگر تصویرتان بیش از این اندازه ها بود فایل آواتاران را در برنامه ای مانند Paint ویرایش کنید و اندازه آن را کوچک کنید ( 250 در 250 پیکسل) و با فرمت JPG ذخیره کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .