NaabeGisha ارسال شده در شهریور 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 2014 با سلام خدمت تمامی دوستان. من تو وارد شدن به مپ de_westwood مشکل دارم ارور زیر رو میده : http://up.pars-strike.ir./uploads/CS.png مپ هم از خوده سرور parstrike دانلود شده. ممنون میشم اگر کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alispeed79 ارسال شده در شهریور 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام اول باید این مپ رو از پوشه ی maps پاک کنید بعد دوباره وارد سرور بشید این مپ درست میشه موفق باشی : ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در شهریور 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 2014 با سلام خدمت تمامی دوستان. من تو وارد شدن به مپ de_westwood مشکل دارم ارور زیر رو میده : مپ هم از خوده سرور parstrike دانلود شده. ممنون میشم اگر کمک کنید درود فایلی که دانلود نشده فایل کمکی مپ هست و اگر بازی را از همینجا دانلود کرده باشید این مشکل بوجود نمی آید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaabeGisha ارسال شده در شهریور 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 2014 من کانتر رو کلا جدید ریخته بودم هیچ مپی نداشت جز مپای اصلیش ، بعدم از سرور دانلود شد اما این مشکل هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در شهریور 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 3، 2014 مجدد وارد سرور شوید فایل مورد نظر دانلود خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaabeGisha ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 2014 مجددا هم وارد شدم اما بازم همون ارور رو داد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در شهریور 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 2014 westwood کلا بازی نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali ارسال شده در شهریور 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 4، 2014 این فایل رو دانلود و جایگزین فایل موجود کنید train.zip اگه باز هم ارور داد کانتر رو از اینجا دانلود و نصب کنید.train.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NaabeGisha ارسال شده در شهریور 7، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 7، 2014 تشکر. این فایل اصلا نبود اضافش کردم ، ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .