F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 با سلام به همه دوستان. من از مدیر و معاون محترم خواهش می کنم سرور deathrun پارس استرایک رو ایجاد کنن. چون یکی از جذاب ترین سرورها ,سرور های deathrun هستش که طرفدارای خاص خودشو داره و با این کار سرور های پارس استرایک کامل تر میشه. Deathrun Mod در سرور Multi Mod ایجاد شد. :heart::heart: با تشکر مسئولین محترم :heart::heart: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 این سرور چی هست ؟ یه ذره برا من که بلد نیستم توضیح میدی ادمین کناف :D:Dنایف خودم بلدم :D:D لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 سروری هست که باید توش bunny بری و از موانع عبور کنی.خییییلیییی حال میده:heart::heart:بازی کنی عاشقش میشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 لینک خرابه :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 لینک درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 من بانی بلد نیستم ولی حال میده :D میگ یه سرور چیت راه بندازیم چه حالی میدهخ:D لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 این سرور حال نمیده, اگه میشه سرور dwath math راه بیفته عالی میشه بانی سخته,همه نمی تونن برن ولی death math عالیه , فقط باید تنفنگ رو انتخاب کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 درسته یکم سخته ولی یکم بازی کنی یاد می گیری. deathmatch فقط کشتو کشتاره , میمیری سریع زنده می شی 2باری میمیری. تکراری می شه حصله آدم سر میره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 من پابلیک 1و 2و 3 و نایف و awp و گان گیم و مچ و دث مچ بازی کردم . sv match خیلی خوبه تق تقی و شیلد میگیریم اگه مهدی جان بزاره . ولی دث ران و زامبی بازی نکردم . نمیدونم چیه:| ولی باید سرور خوبی باشه . راستی این دمو نمیتونم ببینم :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 ببخشید دمو به خاطر مدل هایی که من استفاده میکنم برای شما کار نمی کرد ولی الان درست شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poker face ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 نظری ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در مهر 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 12، 2014 دادا مپ آپلود کن من دانلود کنم دمو را ببینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HERO ارسال شده در مهر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 نه نظر خوبی نیست سرور های موجود هم زیاد بازیکن ندارن خیلی باشن رو هم 10 نفر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در مهر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 13، 2014 سلام منظورت سرور های پارس هست که 10 نفرن؟؟؟!!!:D پارس که همیشه 30 نفر دارن بازی میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 آقا مدیر نظر شما چی هستش؟میشه اینکارو کرد؟ قبول می کنید؟ 700x150http://8pic.ir/images/kbyuml3q5kg2gglhqojx.png[/img] انشاالله این سرور هم run بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 درود به احتمال زیاد در آینده نزدیک این سرور را هم اضافه می کنم فعلا باید صبر کنید تا بعضی از مشکلات جزئی برطرف شود در مورد سرور مسابقه هم در نظر داریم یکسری تغییرات کلی قبل از راه اندازی این سرور انجام دهیم تا همه ی بازیکنها به راحتی بتوانند در این سرور بازی کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matiin ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 با سلام به همه دوستان عزیز با f22 موافقم چون پارس استریک فقط سرور دثران رو کم داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در مهر 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 14، 2014 من با اضافه شدن سرور death match شدیدا موافقم . ادم بر اثر تکرار بازیش خوب می شه دیگه 1500 تا بمیره بالاخره هدشات با کلاش رو یاد می گیره . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در مهر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 20، 2014 آها تازه فهمیدم . یه مپ بود یادم نیست از کدوم سرور دانلود شد یه بار آفلاین داشتم بازی میکردم این مپو دیدم ( یه مقدار ناجوره اسمشو نمیگم :|) بعد به سختی رد کردم تا برسم به آخرش بعد دیدم رسیدم به اولش دوباره :| . آخر هم هیچ اتفاقی نیفتاد :| . پس دث ران اینه به این مپا میگن . این مپو دادی دانلود کردم میرم جلو یه دفعه میفته پایین میمیره . عصبی شدم :| . سخته آدم اعصاب میگیره :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2014 سلام داداش دثران , model و plugin های خاصی داره که هر کسی نمی تونه offline بازی کنه!!!! یا باید online بازی کنه یا سرور deathrun offline رو داشته باشه (( مثل من)) . این بازی چند نفره بازی بشه خیلی خوب میشه ,حداقل 2 نفر که یکي terror میشه و یکیCT ((البته تک نفره هم میشه)) . بازیکنی که CT هست باید به صورت bunny رفتن از موانع عبور کنه در این هنگام بازیکن terrorist باید مسیر رو برای CT دشوار کنه ((یعنی trap بزنه )) که به انتهای map نرسه و اگر بازیکن CT به انتهای map رسید باید terrorist رو بکشه . خواستم بگم که نمی شه خودتون الکی برید map دثران ((offline)) و شروع کنید به بازی کردن چون اصلا نمی شه بدون model و plugin های مخصوصش دثران بازی کرد!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HAA ارسال شده در مهر 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2014 سرور باحالیه جابله ولی باید اولش یه 60 مگی دانلود کنههههه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali71 ارسال شده در مهر 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2014 جالب بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 21، 2014 نه عزیز 60 mg نیست مپ هاش یکم پر حجم هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در آبان 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 2014 الان كه اين سرور اضافه شده يكم استقبال كنيد ديگه:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elmandora ارسال شده در دی 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 9، 2014 همینجوری مولتی باشه بیشتر مشتری داره . اگه فقط deathrun بشه کسی دیگه سراغش نمیره چون خسته کننده میشه . بودن اینجور سرورها که فقط deathrun بودن ولی خب بعد یه مدت دیگه کسی سراغشم نرفته . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده