Vampire ارسال شده در آبان 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 1، 2014 از مدیران سرور درخواست دارم مپ های سرور ها رو بیشتر کنن تکراری شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 اگه مدیران اجازه بدن من چند تا مپ برای آیم و آوپ بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
CHeEToZ 02 ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 میشه چند تا اسپری بسازم شما واسه سرور فعالش کنین ؟ خواهش می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 درود . از موقعی که مپ های جدید گذاشته شد که مپ های روز جهان هستن متسفانه دوستان اصلن به اون مپ ها رای نمیدن و خیلی خیلی تعداد کمی اون مپ ها بازی میشه تا زمانی که همه به یه سری مپ های تکراری رای میدن اضافه کردن مپ جدید به سرنوشت مپ های جدید گذشته دچار میشه . به نظر من مپ ها باید با یه برنامه ریزی انتخاب بشن که همه ی مپ ها تو سرور بازی بشه و همش بین d2 و ww تکرار نشه . اگه دوستان بخوان میتونم کاری کنم که با برنامه ریزی همه ی مپ ها بازی بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 بیاین من 4 تا مپ آیم بذارم قبلن 2 تا مپ گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 بله مرسی چمپیون جان به نکته ای کاملا دقیق اشاره کرد منم همین مشکلو دارم همش تویه وته مپ , مپ جدید میزارم تا رای بدن ولی اصلا انگار نه انگار , همش dd2 و مخصوصا ww که حتی تا 5 یا 6 بار هم تمدید شد و همش تروریست ها میبرند . مپ های خوبی وجود دارد مانند severe . plgzone . nuke . aztec و مخصوصا train ووو ... . از ناظم محترم تقاضا دارم تا کاری انجام بده و یه برنامه ریزی دقیق بشه و کل مپ ها تمامی مپ ها بازی بشه . من 3 تا 4 ساعت هستم سرور که اکثرا ww . این که نمیشه :| . فکر نکنم مپ trian بیش از 5 بار بازی شده باشه :at: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در آبان 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 2، 2014 منم يه پيشنهاد دارم: اين auto balance سرور ها رو بر اساس رنك پلير ها انجام بشه تا مثلا رنك 1-10 نرن trيا ct يا اگه اين نشد fragاول تيم قوي با fragاخر تيم ضعيف عوض شه . پيشنهاد دومم اينكه مپ westwoodرو كلان حذف كنيد. به جاش مپ زيبايهde_cpl_strike رو بزاريد كه تو مسابقات جهاني هم بازي مي شد. اصن همه مپ هاي مسابقات جهاني رو بزاريد و ww حذف كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HAA ارسال شده در آبان 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 3، 2014 راس میگه تو بازی وقتی ct ضعیف میشه و بازی یکطرفه موقع بالانس پلیر های ضعیف میرن تو تیم ضعیف رسیدگی بشههههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirlawman ارسال شده در آبان 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 4، 2014 منم موافق مپ های متنوع هستم چون بعضیا(خودم) خط کش میشیم :(:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .