mohammadreza ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 با سلام خدمت کاربران گرامی مد جدیدی که پارس استرایک برای اولین بار در ایران اجرا کرده مد base Builder هست این مد تقریبا شبیه به مد زامبی هست با این تفاوت که در این مد شما خودتون باید جایی برای مخفی شدن از دست زامبی ها بسازید در هر راند یکی از تیم ها زامبی میشود و تیمی دیگر باید جایی برای قایم شدن بسازد شما باید با یک کار تیمی یک مخفی گاه امن و مستحکم بسازید http://up.pars-strike.ir/images/g8c107gsx6prvt30way.jpg پس از ورود به سرور با همچین مپ های مواجه میشید در این مپ های موارد لازم برای ساختن Base وجود داره شما با کمک هم تیمی ها باید در زمان حدود 3 دقیقه یک مکان امن بسازید پس از زمان ساخت موقع انتخاب اصلحه و رفتن به داخل مخفی گاه هست بعد از این کار زامبی ها آزاد شده و وارد base شما میشوند این مد جدید را میتوانید در سرور مولتی مد بازی کنید آیپی سرور : 10.143.38.138:27020 در ضمن برای راحتی شما کاربران محترم فایل های مورد نیاز این مود در لینک زیر قابل دانلود است http://dl.pars-strike.ir/cs/cstrike.zip موفق و پیروز باشید دستورات این مد /respawn, /revive, /fixspawn = شماره دوباره زنده میکنه /cl*** لطفا ادب را رعایت کنید (اخطار خودکار) *** = میتونید مدل زامبی خودتون رو عوض کنید /lock, /claim = قفل کردن و باز کردن دیواره ها /whois = نمایش میده چه کسی از این رنگ استفاده میکنه /colors = منوی رنگ ها رو باز میکنه /mycolor = نشون میده رنگ شما چیه /random = یک رنگ تصادفی برای شما انتخاب میکنه /guns = منوی انتخاب اصلحه رو بهتون نشون میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRANI ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 با سلام .این مود رو تو کدوم پوشه بریزم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 با سلام .این مود رو تو کدوم پوشه بریزم؟ cstrike لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mshey ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 چرا الکی میگی برا اولین بار در ایران من اینو پارسال تو سرور جیل jail break بازی کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadreza ارسال شده در آبان 26، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 Jail Break چه ربطی به Base Builder داره ؟! اگر هم بوده من ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mshey ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 اصن جیل بازی کردی؟ شایدم بازی کردی اصن به من چهتو جیل سیتی میتونه مود بد مث زامبی قائم باشک و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadreza ارسال شده در آبان 26، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 اون یه قسمت کوچکی از این بازی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 ممنون از زحمات شماmohammadreza جان Mehdi جان و Ali آقا . خیلی عالی . خیلی دوست داشتم که در چنین سرورهایی بازی کنم و تا حالا در چنین سرورهایی بازی نکردم ولی در پارس استرایک محقق شد . انشاء الله روزی برسه در سرور زامبی هم بازی کنیم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
poya45 ارسال شده در آبان 26، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 26، 2014 سلام منم تا حالا بازی نکردم انشاله محمد جون میرم با هم بازی میکنیم دسته گلت درد نکنه عالی n1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
No.1 ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 دادا دمتون گرم خیلی حال میده فانه فانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
F_22 RAPTOR 01 ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 واقعا خیلی مد باحال و خنده داره من که دلم درد گرفت از خنده!!! شکل زامبی ها واقعا خنده داره! مثل این: =)))))))))))))))))))))))) http://8pic.ir/images/dxrn9lhtj2b2gwh9psjn.jpg دست گل آقا مهدی و علی جان و محمد رضا خان درد نکنه!!!:heart::heart::heart: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neo ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 بهش میاد لات محلشون باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 سلام خدمت شما عالی بود خیلی زحمت کشیدید جمیعا چند تا مشکل با نکته یا پیسنهاد: 1: چند بار دیده شده که تیم ضد تروریست میاد جلود بیس زامبی باکس و جعبه میزاهر و راه خروجو میبنده 2 مشکل RTVخیلی درد سر شده والا بعد از 1 یا 2 راند مپ یه نفر RTVمیده مپ عوض میشه لطفا اگه میشه RTVبه حد نصاب خاصی بزارید و یا تایم بندی کنید که ساعت چند تا چند کدوم مد هست که همه مد ها بازی شه مشکل سوم : داری بکس میچینی قلعه بسازی دو تا ادم خوب و بیمار میان باکس هارو بهم میریزن خواستم ببینم امکانش هست که اگر کسی باکس رو جابجا کرد دگ کسی نتونه اونو جابجا کنه فقط ادمین و خود طرف بتونه جابجا کنه با تشکر از همه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
. _- Ruh -_ . ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 فوق العادس این مپ ها . . . خیلی فاز میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در آبان 27، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 27، 2014 بنده هم با ادمین محمد موافقم اگه میشه به این موضوع ها رسیدگی بشه چون واقعا این مد ارزش چند ساعت بازی کردنو داره!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran1 ارسال شده در آبان 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 2014 این روزا پابلیک اعصاب خورد کن و خسته کننده شده.در عوض این سرور خیلی فانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده