IRANI ارسال شده در آذر 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 2014 با سلام .همین چند ساعت پیش من به خاطر دیس شدن عجیب کانتر کانتر رو حذف کردم و نسخه warzoneرو نصب کردم .وقتی وارد سرور شدم منو کیک کرد و نوشت you add ban list.لطفا بگید مشکل از چیه؟ از کانفیگ هم استفاده میکنم اما قبلا این کانفیگ مشکل نداشت! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dangerous ارسال شده در آذر 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 2014 شاید یه ادمین داشت یکی رو بان میکرد اشتباهی تورو بان کرد:D:D لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IRANI ارسال شده در آذر 4، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 2014 ان بن شدم نمیدونم چطوری ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در آذر 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 4، 2014 دوست عزیز اینجور بن ها پیش میاد و بعد چند دقیقه انبن میشید لطفا برای اینجور موارد تایپک درست نکنید بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده