CHeEToZ 02 ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 سلام دوستان بیکار بودم نشستم یه چیز بی بند قافیه در کردم چون دیگه کم کم می خوام بای کانتر بدم شما هم شاعر بودین بندازین اینجا ایا ای مهدی ای قول انجمن/که هست بر تو ۴ ۵ سرور همچو زامبی خفن * که زد بر تو تیرو کمن/که ساختی کمر زیر این بار خم تو دیدی که نتوان کرد اداره این دنگ و فنگ / وزان پس زدی ۲ معاون گوش بزنگ* یکی از آن دو شد اول دوس/ بیاد سرور نایفو بزد با من کورس * زدم برره آن پیشانیش / بیامد احسنت بر من آن ثانیش بگفتم که هستم رستم پیل تن / بیامد ستار خفن اندر پیکار و جن بگفنم کیستی افراسیاب / بگفت ندیدی چو من هیچ وقت تو خواب زدم بر سرش شمشیر را / بگفتم که بخور انجیر را وزان پس بیامد ادمینی وسط / برفتم سرور نایف سه به تک چو دیدم دوستی چون میمیجک / شدش در قلب من تک و تک دادم بر او من ا تک / و خوردم زان شیر مرد کتک بشد فرصت ادمین تمام / بکردم شبی را من به کابوس خواب لیکن برفتم سرور ممدرضا / شدم بر سرور چند مد رضا وزان پس گشت تابستون تمام / ببندیم قصه و بای نت تمام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 من که هستم فصل پاییز و زمستان ولی کمتر . دبیرستان زیاد سهراب و اسفندیار و رستم از این چیزا بود برا همین زیاد روی تو تاثیر گذاشت جالب بود :x لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 من كه وقت مدرسه Hi net ميدم تازه بيشتر از تابستون ميام . دفتر كتابامم ميارم مسئله هامو ميدم ممدرضا حل كنه . همين امسال دي ماه ساعت 9امتحان داشتيم من 7:30-8:30 بازي ميكردم ميرفتم سره امتحان تمركزم هم بيشتر ميشد . معدلم هم شد 19:50 . ايشالله تابستون برگردي علي. شعرتم خيلي قشنگ بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 منم که تا 19مهر هستم بعدش سربازی --------------------- شعرتم جالب بودش شاعر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dangerous ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 به به ناز نفست. این شعر باید داد با کلاش جلو در A کنده کاری کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در آذر 20، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 20، 2014 داش کره بیکار میشنی شعر میگیخوف بود و لی نفهمیدم چی شد :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MR uNkNowN ارسال شده در آذر 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 2014 ایول داداش واقعا حال کردم ایول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid ارسال شده در آذر 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 21، 2014 همه شعر میگن شما شعرو ور میگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SiAvAsH_nEkAIIII ارسال شده در مرداد 17، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 2015 درست است که بنی آدم اعضای یک پیکرند ولی بکس پارس استرایک چیز دیگرند ز میثم بگم که بود عجق من که در ده دقیقه کند 60 تا بن محمد رضا که هست مشغول say که دائم در حال slap یا slay علی که دلم تنگش است که مشغول درس است و درس است و درس ز مهدی نگویم که خب بهتر است چون بگم شوم محروم و این بدتر است و اما مجید یا همان نیکولاس که باش در بیفتی میشوی تو پلاس گفتم چه جایی برای شر ورم بهتر چو پارس نه بیسبوک . نه وایبر . نه گوگل پلاس دادن یا ندادن اعتبار نشانه شخصیت شماست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza ارسال شده در مرداد 17، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 17، 2015 سیاوش خیلی باحال شعر گفتی دمت گرم:D:D:D لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده