pouya ارسال شده در آذر 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 2014 دانلود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoka ارسال شده در آذر 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 30، 2014 یه موضوع باحالی دادی ولی حیف خیلی خلاصه کردیش سریع رفتی سر اصل مطلب حداقل میگفتی چیکارش کنیم کجا نصب کنیم دقیق بدرد چه کاری میخوره چقدر پینگ کم میکنه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c FARSHID ارسال شده در دی 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2014 با سلام این cfg ping اگر پینگ شما حتی 200 به بالا هم باشد پینگ شما روی 20 یا 30 یا 40 میاد اما اینو بدونید این cfg سرعت شمارو کند میکند مثلا شوتینگ شمارو پایین میاره .... این cfg واسه ی وللل دادن خیلی عالی هست... اینو در این مسیر بریزید: توی درایوی که کانترو نصب کردیدو... Counter-Strike 1.6/cstrike لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya ارسال شده در دی 1، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2014 سلام به دوستان گل برای ران کردن این سی اف جی رو تو پوشه strike کانتر کپی کنید بعد برین تو بازی و در کنسول بزنید exec ping.cfg بعد برین تو بازی و از پینگ خود لذت ببرید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در دی 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2014 مرسی پویا جوون امیدوارم بدردم بخوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdpjoon ارسال شده در دی 1، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 1، 2014 سلام پویا جووووونم فدات شم :heart::heart: حل شد پینگم از 120 تا شد 19 تا 30 خیلی خوبی عزیز بهت اعتبار میدم یک عالمه بچه ها cfg پویاجون حرف نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Sarir ارسال شده در دی 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 2014 خب دو تا کد رو بزنید توی کنسول لتنسی میاد پایین ( نه پینگ ) cl_cmdrate 11 cl_updaterate 11 ولی اصن فایده نداره راحت میتونید هدشات بزنید ولی اگه طرف حرکت کنه نابودید پیشنهاد میکنم از این cfg و کد ها استفاده نکنید . واسه awp که اصن پیشنهاد نمیشه چه فایده داره لتنسی بشه 20 ولی هیچکاری نتونید بکنید . لتنسی من 120 ولی راحت بازی میکنم شاید چند صدم ثانیه با پینگ 20 ها تفاوت داشته باشه نتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Peyman.M ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 دمت گرم... عالی بود! کار مارو که راه انداخت! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SONIC ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 اقايي نميد.نم از چه زبوني ازت تشكر كنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مرسی عزیز وظیفه بود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 آقایه سوال دارم ازتون این cfg چیه؟ واسه کم کردن لتنسیه؟یابهتر شدن تیر اندازی میشه بگن ممنون! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MasteRCS ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 برای لتنسیه کلا برای کم کردن لتنسی CFG و امثال این ها پیشنهاد نمیشه ! یا باید سرعت اینرنتتون را افزایش بدید یا تغییر ISP بدین ( در صورت امکان می تونید زنگ بزنید پشتیبانی ISPتون و مشکل خود را مطرح کنید ) . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadreza ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 با سلام منم با نظر دوستمون موافق هستم این کانفیگ ها ممکنه پینگ شما توی بازی رو پایین بیاره ولی مشکلی بزرگتر براتون ایجاد میکنه به نام Delay (وقتی شلیک میکنید با تاخیر به هدف برخورد میکنه و مشخصا تاثیر برعکسی روی بازی شما خواهد داشت ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 برای لتنسیه کلا برای کم کردن لتنسی CFG و امثال این ها پیشنهاد نمیشه ! یا باید سرعت اینرنتتون را افزایش بدید یا تغییر ISP بدین ( در صورت امکان می تونید زنگ بزنید پشتیبانی ISPتون و مشکل خود را مطرح کنید ) . مال من با سرعت 128 توی بازی 50 الی 80 رونوشون میده پس من لازم ندارم دانلود کنم درسته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MasteRCS ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 اگر لگ ندارین لازم نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amir1380 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 من دانلودش کردم ولی با اینکه پینگم اومد روی 20 اما کمی لگ به بازی اضافه شد و کمی هم تاخیر در تیر اندازی!! cfgرو پاک کردم و دوباره تنظیمات لاتنسی که در انجمن توضیح داده بودن انجام دادم و درست شد!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RADSTAR ارسال شده در خرداد 7، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 7، 2015 ُسلام کد هایی که گفتنو وارد کردم الان پینگم کم شده ولی لگم خیلی خیلی زیاد شده چیکار کنم اون کد ها غیر فعال بشن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Nicolas ارسال شده در خرداد 7، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 7، 2015 cl_cmdrate... rate ... cl_updaterate... از این کدها استفاده نکنید بهتره ! چون اگر درست تنظیم نشه باعث لگی بیشتر شما میشود و سخت میشه درستش کرد (پاک کردن کامل بازی کانتر خود) این کدها درسته که لانتسی تون رو میاره پایین و به سرور متصل میشید ولی همون طور که گفتم اگر درست تنظیم نشه پینگتون بسیار بالا میره و لگ میشید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c FARSHID ارسال شده در خرداد 7، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 7، 2015 با سلام درست این کد هارو میگید منظورم با عدده شونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadreza ارسال شده در خرداد 7، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 7، 2015 با سلام مقداد صحیح این تنظیمات به این شکل هست cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 rate 25000 fps_max 100 و شدیدا توصیه میشه دو مقدار اول کمتر از 60 نباشد و همچنین مقدار سوم نیز کمتر از 15000 نباشد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در خرداد 22، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 2015 من از اين cfg استفاده ميكنم گاهي لگ ميشه ولي تيرا به هدف ميخوره [align=left] echo "==================" echo "FPS & Ping Booster Loaded" echo "==================" cl_weather "0" fps_max "101" fps_modem "101" cl_showfps "1" gl_clear "0" r_rainsimulate "0" max_smokepuffs "0" max_shells "0" fastsprites "1" hpk_maxsize "1" cl_updaterate "101" rate "25000" brightness "100" gamma "3" cl_cmdrate "101" ati_subdiv 0 ati_npatch 0 s_eax 0 s_a3d 0 [/align] اينم لينكش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده