No.1 ارسال شده در دی 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 2014 سلام به همه یه سوال و گله دارم از مدیریت و معاونین محترم سرور مولتی مود مگه معنیش این نیس که چند تا مود تو یه سرور ران میشه؟؟ الان من از صبح توی مولتی مود دارم هی Rtv میدم که مد از Deathrun چنچ شه اما همش تمدید میشه اگه واقعا انقدر Deathrun طرفدار داره از مدیریت خواهش میکنم یه سرور مخصوص Deathrun بذاره که ما بدبختا بتونیم یه 30 مین مود مورد علاقمونو بازی کنیم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در دی 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 2014 منم هر موقع خواستم برم deathrun بوده :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisaruman ارسال شده در دی 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 2014 با سلام. بنده هم هر 10 دقیقه 10 دقیقه رای گیری رو شروع میکنم اما به غیر از 3 نفر ، همه به Deathrun رای میدن. البته من خوشالم میشم اما ایشون حق دارن که خوشحال نشن چون به مدهای دیگه علاقه بیشتری دارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran1 ارسال شده در دی 2، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 2، 2014 دث مچ که اصلا هیچ!،بیس بیلدر هم زننده است و دیگه جذابیتی نداره.در نتیجه دثران که پلیر ها مشتاق به یادگرفتنشهستن فعلا بهترین موده.در ضمن چه ربطی به مدیر و معاون داره این خواست اکثر پلیر هاست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
c.mohamad.s ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 مپ دث رایس هم خوبه ولی نمیدونم چرا اصلا بای نمیشه به نظرم مپ های برنامه ریزی شه بهتره که مثلا هر 1 ساعت یک مود بازی شه شما هم موافقید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehdi ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 سلام به همه یه سوال و گله دارم از مدیریت و معاونین محترم سرور مولتی مود مگه معنیش این نیس که چند تا مود تو یه سرور ران میشه؟؟ الان من از صبح توی مولتی مود دارم هی Rtv میدم که مد از Deathrun چنچ شه اما همش تمدید میشه اگه واقعا انقدر Deathrun طرفدار داره از مدیریت خواهش میکنم یه سرور مخصوص Deathrun بذاره که ما بدبختا بتونیم یه 30 مین مود مورد علاقمونو بازی کنیم با تشکر سلام در حال حاضر امکان اضافه کردن سروری به صورت جداگانه وجود ندارد اگر امکانش باشد تغییراتی در نحوه رای گیری می دهیم دث مچ که اصلا هیچ!،بیس بیلدر هم زننده است و دیگه جذابیتی نداره.در نتیجه دثران که پلیر ها مشتاق به یادگرفتنشهستن فعلا بهترین موده.در ضمن چه ربطی به مدیر و معاون داره این خواست اکثر پلیر هاست. شما چطور آن بن شدید؟ با خواست بازیکن ها!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elmandora ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 به نظز من هم روند چنج شدن مود ها باید تغییر کنه . مود دث مچ اگه حذف بشه و سرور بین مودهای bb و dr و d-race چنج بشه خیلی خوب میشه . مود d-race هم خوب بود نمیدونم چرا حذف شده . اگه مود CTF هم اضافه بشه خیلی باحاله . به نظرم میشه برای هر مود 3 4 تا مپ در نظر گرفت که بعد چنج شدن بین مثلا 4 تا مپ دیگه اون مود تو ووت نیاد . تا یه مود دیگه بازی بشه بعد دوباره تو ووت بعدی اضافه بشه اون مود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maeb ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 قابل توجه دوستان دث ریس خیلی خوبه = نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1024MB ارسال شده در دی 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 مود deathmatch که خوبه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
No.1 ارسال شده در دی 3، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در دی 3، 2014 با تشکر از مدیریت محترم از پاسخ گویی در ضمن سوء تفاهم برای پلیر های دیگه ایجاد نشه بنده قصد توهین نداشتم یه پیشنهاد از طرف کسایی که مود مورد علاقشون کم بازی میشه رو ارایه دادم که مدیریت هم رسیدگی لازم رو کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya ارسال شده در دی 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2014 سلام به همه من که در سرور مولتی بعضی وقتها بازی میکنم ادمین mimijack vote میگره که اگه از مپ خسته شده باشن مپ عوض شه بعد من همش میبینم مپ زامبی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
The.Champion ارسال شده در دی 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2014 این مشکل فقط تو مولتی مود نیست حتی تو سرور پابلیک هم هست مثلا مپ وست وود و داست اکثرا داره بازی میشه وقتی این مپ ها انتخاب میشن زمان تعویض مپ کسی اصلن به بقیه گزینه ها نگاه نمیکنه و ففط تمدید میکنن فقط,در صورت دخالت ادمین مپ های جدید بازی میشن اونم بعد چند راند همه گله دارن که مپ عوض شه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HesheR ارسال شده در دی 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2014 خوب نظر اکثریت ارجحیت داره تا بوده همین بوده چه تو جامعه مجازی چه شهودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran1 ارسال شده در دی 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 4، 2014 منظورتون چیه چطوری انبن شدید مدیر عزیز؟؟؟!! منظوره من از گفتن چه ربطی داره به مدیر و معاون این بود که گلگی no1 از شما بی جاست.وگرنه قصد بی احترامی نداشتم.چرا بد برداشت میکنید اخه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elmandora ارسال شده در دی 12، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 12، 2014 در مورد soccer هم موضوع مستثنا نیست . مدیر جان . 30 تا گل زیاده باید بکنیش 15 یا 20 حداکثر . کل امروز ظهر همش مود soccer بود . اگه بخوان بیشتر بازی کنن دوباره تمدید میکنن دیگه نه اینکه نمیشه اصن rtv داد توش خیلی بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali bi gham ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 ادمين اين كارو ميشه بكني اينايي كه من نوشتم مثال هست زمان رو كه مدير مشخص مي كنه http://up.pars-strike.ir/images/qio63dywyabzn1r4nhjm.jpg اينطوري هركي ميدونه مد مورد علاقه اش كيه همون وقت مياد بين مد ها هم عدالت برقرار ميشه يه چيزي تو مايه هايه جدول EPG ست اپ باكس اينايي كه من نوشتم مثال هست زمان رو كه مدير مشخص مي كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dangerous ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 بهترین راه همینه که بی غم گفت ولی با مقدار زمان هایی که گفت موافق نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M H M D ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 نه موافقم نه مخالف اگر امکانش است Mod DeathRace را دوباره اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 با سلام اگه بشه تایم بندی کرد برای vote توپ میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoHaMMaD LeaDeR ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 درمورد مشکل تغییر نکردن مود دثران به نظرم اگه بشه کاری کرد که هرمود بیشتر از سه یا چهار بار دیگه تمدید نشه مشکل حل میشه، مثلا بعد از سه بار تمدید شدن مود دثران در رای گیری بعدی دیگه گزینه تمدید مود دثران نیاد! یک موضوع دیگه هم اینه که مپ های مود دث ران خیلی کم و همگی مپ های نوبی هستن قبلا مپ های bad blood، av recoil و چند مپ حرفه ای دیگه وجود داشت که ظاهرا از روی سرور برداشته شدن و مود دثران پارس استرایک عملا فقط برای تازه کار ها شده! امیدوارم دوباره این مپ ها به سرور اضافه بشن تا سطح مود یکم بالاتر بره و حرفه ای ها هم تمایلی برای بازی کردن در این مود از سرور رو داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZZ007 ارسال شده در دی 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 21، 2014 بله درست می گویید اگر توری بشه که برای 4 تا 5 بار فقط بشود تمدید شود یک مود یا اینکه هر مو(zombie , death run , soccer , CTF ) سرور جدا داشته باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elmandora ارسال شده در دی 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 22، 2014 صبح ها سرور که رو soccer سووچ میشه بدبختی داره . یه نفری باید 30 تا گل بزنی تازه اگه شانس بیاری بعدش مود چنج بشه . من امروز مجبور شدم 60 تا گل بزنم تا مود چنج شه :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouya ارسال شده در دی 22، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در دی 22، 2014 با سلام به نظر من سرور مولتی عالی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .